Miso fish with green beans and chickpea puree
TM6

Miso fish with green beans and chickpea puree

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 50 g miso paste
  • 30 g sugar
  • 1 tbsp honey
    lub 1 tbsp mirin
  • 2 tbsp white wine
    lub 2 tbsp sake
  • 1 tbsp soy sauce
  • 4 tbsp sesame oil
  • 4 white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)
  • 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
  • 200 g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
    lub 200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)
  • 800 g canned chickpeas, drained (approx. 500 g after draining)
  • 300 g water
  • ½ tsp salt
  • 10 g fresh ginger root, cut in slices (2 mm)
  • 300 g green beans, fresh or frozen

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2663 kJ / 636.5 kcal
Białko
46.3 g
Węglowodany
51.6 g
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
12.9 g
Sód
1628.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy