Urządzenia i Akcesoria
Miso fish with green beans and chickpea puree
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
-
miso paste50 g
-
sugar30 g
-
1 tbsp mirinhoney1 tbsp
-
2 tbsp sakewhite wine2 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil4 tbsp
-
white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)4
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)200 g
-
canned chickpeas drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
water300 g
-
salt½ tsp
-
fresh root ginger cut in slices (2 mm)10 g
-
green beans, fresh or frozen300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1628.6 mg
Białko
46.3 g
Kalorie
2663 kJ /
636.5 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
51.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Brak ocen
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Miso carbonara udon
25 min
Lemon grass beef salad
30 min
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50 min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 godz.
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 godz.
Spanakopita
2 godz. 10 min
Salmon Miso Soup
30 min