
Urządzenia i Akcesoria
Miso fish with green beans and chickpea puree
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
-
miso paste50 g
-
sugar30 g
-
honey1 tbsp
-
white wine2 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil4 tbsp
-
white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)4
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)200 g
-
canned chickpeas drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
water300 g
-
salt½ tsp
-
fresh ginger root cut in slices (2 mm)10 g
-
green beans, fresh or frozen300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
636.5 kcal /
2663 kJ
Białko
46.3 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
51.6 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
1628.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy