
Urządzenia i Akcesoria
Sesame salmon and pea soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh ginger root sliced (3 mm)20 g
-
garlic clove1
-
honey70 g
-
sesame oil10 g
-
soy sauce70 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (approx. 3 cm x 5 cm x 2 cm)600 g
-
onions cut in half80 g
-
vegetable oil30 g
-
frozen green peas500 g
-
water400 g
-
coconut milk200 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
toasted sesame seeds5 tbsp
-
microgreens50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
743.6 kcal /
3111.1 kJ
Białko
43 g
Tłuszcz
43.4 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Sód
1362.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 godz.
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Oven Baked Vegetable Chips
1 godz. 45 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min