Urządzenia i Akcesoria
Sesame salmon and pea soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger sliced (3 mm)20 g
-
garlic clove1
-
honey70 g
-
sesame oil10 g
-
soy sauce70 g
-
600 g frozen salmon fillets, skinless, thawed, cut in pieces (approx. 3 cm x 5 cm x 2 cm)fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (approx. 3 cm x 5 cm x 2 cm)600 g
-
onions cut in half80 g
-
vegetable oil30 g
-
frozen green peas500 g
-
water400 g
-
coconut milk200 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
toasted sesame seeds5 tbsp
-
50 g lettuce, thinly sliced (5 mm)microgreens50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1362.1 mg
Białko
43 g
Kalorie
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Tłuszcz
43.4 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
25 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Gochujang seafood risotto
1 godz.
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2 godz. 5 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Turmeric Chicken
50 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Penne pasta with tuna
35 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Chicken adobo
30 min