Urządzenia i Akcesoria
Sesame salmon and pea soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger sliced (3 mm)20 g
-
garlic clove1
-
honey70 g
-
sesame oil10 g
-
soy sauce70 g
-
600 g frozen salmon fillets, skinless, thawed, cut in pieces (approx. 3 cm x 5 cm x 2 cm)fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (approx. 3 cm x 5 cm x 2 cm)600 g
-
onions cut in half80 g
-
vegetable oil30 g
-
frozen green peas500 g
-
water400 g
-
coconut milk200 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
toasted sesame seeds5 tbsp
-
50 g lettuce, thinly sliced (5 mm)microgreens50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1362.1 mg
Białko
43 g
Kalorie
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Tłuszcz
43.4 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vegan Oyster Mushroom Soup
Brak ocen
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Miso fish with green beans and chickpea puree
3 godz.
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Baked spinach and eggs
40 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min