Urządzenia i Akcesoria
Sesame salmon and pea soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger sliced (3 mm)20 g
-
garlic clove1
-
honey70 g
-
sesame oil10 g
-
soy sauce70 g
-
600 g frozen salmon fillets, skinless, thawed, cut in pieces (approx. 3 cm x 5 cm x 2 cm)fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (approx. 3 cm x 5 cm x 2 cm)600 g
-
onions cut in half80 g
-
vegetable oil30 g
-
frozen green peas500 g
-
water400 g
-
coconut milk200 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
toasted sesame seeds5 tbsp
-
50 g lettuce, thinly sliced (5 mm)microgreens50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1362.1 mg
Białko
43 g
Kalorie
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Tłuszcz
43.4 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Seafood Pozole
1 godz. 15 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min