Urządzenia i Akcesoria
Baked masala fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portion
Składniki
-
fish, whole, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seed2 tsp
-
black peppercorn½ tsp
-
chilli, dried whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
minced ginger, preserved (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
turmeric, dried, ground½ tsp
-
canola oil30 g
-
curry leaf, fresh fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt, flakes for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1218 mg
Białko
40.4 g
Kalorie
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soy Milk and Steamed Buns
1u. 30min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1u.
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Stir fried broccoli and carrots
12min
Mango on Coconut Sticky Rice
55min
Chicken with rice
1u.
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1u. 25min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30min
Chicken Congee
1u. 30min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1u. 25min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min