Urządzenia i Akcesoria
Baked masala fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portion
Składniki
-
fish, whole, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seed2 tsp
-
black peppercorn½ tsp
-
chilli, dried whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
minced ginger, preserved (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
turmeric, dried, ground½ tsp
-
canola oil30 g
-
curry leaf, fresh fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt, flakes for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1218 mg
Białko
40.4 g
Kalorie
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Brak ocen
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
45 min
Mock Fin Soup
35 min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 godz. 40 min
Steamed Oyster Mushrooms
25 min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 godz. 50 min
Wolf Herring Fish Dumplings
30 min
Arabian spice mix
5 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Cheese Sticks
55 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Begedil Daging
30 min