Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
-
500
g ripe tomatoes, cut in pieces,
lub 500 g canned tomatoes - 15 g tomato purée (concentrated)
- 370 g mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery stalks), cut in slices (1 cm)
- 1 tbsp ground sweet paprika
- 1 tsp salt, plus extra for the squid
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra for the squid
-
350
g black-eyed beans, dried, soaked for at least 4 hours (see tip),
lub 350 g dried green lentils, rinsed and drained - 350 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
1000
g whole baby squid, cleaned, fresh or defrosted
lub 1000 g raw squid rings, fresh or defrosted - 20 g lemon juice, freshly squeezed (opcjonalnie)
- fresh coriander, chopped (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1339 kJ / 320 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 11.5 g
Alternatywne przepisy
Asian chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Seafood rice
1h 15min
Tuna Pasta
30 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Pumpkin and Quince Soup
1 godz.
Pasta salad with salmon and vegetables
45 min
Pineapple parcels
1 godz.
Soya Brigadeiro
25 Min
Fennel digestive
10 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Tortellini soup
20 Min