Wersje kompatybilne
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salmon, carrots and beans
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground white pepper
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)
- 200 g carrots, cut in pieces (approx. 2 mm)
- 250 g flat green beans, cut in halves
Mango sauce
- 250 g mango, flesh only, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 50 g brandy
- 1 tsp curry powder
- 300 g water
- 100 g cream, min. 30% fat
- 120 g plain yoghurt
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2144 kJ / 513 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Chilli con carne
40 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Vanilla ice cream
12h
Chopped vegetable salad
10min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Provençal alouettes
1 godz. 30 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Couscous with lamb and vegetables
50 min
Versatile smooth soup
45 min