Wersje kompatybilne
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salmon, carrots and beans
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground white pepper
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)
- 200 g carrots, cut in pieces (approx. 2 mm)
- 250 g flat green beans, cut in halves
Mango sauce
- 250 g mango, flesh only, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 50 g brandy
- 1 tsp curry powder
- 300 g water
- 100 g cream, min. 30% fat
- 120 g plain yoghurt
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2144 kJ / 513 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Meat Loaf
1h 20min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 Std. 30 Min
Pineapple Chicken
1 Std.
Chicken Provencale
1 Std.
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Meatloaf
1h 20min
Ratatouille
40min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Squid à la provençale
55min
Yellow rice with chicken
40min
Lamb stew
Brak ocen