
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lemonade
- 100 g sugar adjust to taste
- 2 - 3 lemons unpeeled, cut in halves
- 1000 g water chilled
- 10 ice cubes
Fruit ice cream
- 60 g sugar adjust to taste
- 500 g frozen fruit cut in pieces as needed, frozen in a single layer (see tip)
- 120 g cream
Basic bread
- 140 g water
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 ¼ tsp dried instant yeast
- 250 g wheat flour
- ¾ tsp salt
- wheat flour for dusting
- olive oil
- coarse salt for sprinkling
Ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon preferably organic, zest and juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
lub 4 white fish fillets, skinless (150-180 g each) - 5 - 10 g fresh ginger peeled and sliced
- 1 garlic clove
- 100 g shallots cut in pieces
-
100
g leek white part only, cut in pieces
lub 100 g onions cut in halves - 100 g celery stalks cut in pieces
-
350
g frozen green peas
lub 350 g carrots cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 1 ½ tsp salt
- 250 g potatoes cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
lub 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, mushrooms), cut in slices (0.5 cm) - 2 pinches black pepper
- 50 - 100 g single cream, approx. 18% fat to taste
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 5486.8 kcal / 22956.6 kJ
- Białko
- 207.3 g
- Tłuszcz
- 267 g
- Węglowodany
- 590.7 g
- Błonnik
- 53 g
- Tłuszcz nasycony
- 72.5 g
- Sód
- 8817.1 mg