Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
1 garlic cloveshallots20 g
-
fresh rosemary needles washed and dried1 sprig
-
extra virgin olive oil plus extra to taste30 g
-
carrots cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
celery cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
canned chickpeas strained180 g
-
water200 g
-
fine salt½ tsp
-
whole wheat pasta, dried e.g. penne rigate or other short type whole wheat pasta100 g
-
prawns, raw, peeled60 g
-
freshly ground black pepper (opcjonalnie)2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
1987 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Power Food
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
15 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Apple Tart (TM6)
Brak ocen
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 godz. 40 min
Risotto with Parmesan cheese
25 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Mushroom pie
1 godz. 40 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.