Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
TM6 TM5

Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns

3.8 ( 4 oceny )

Składniki

  • 20 g shallots
    lub 1 garlic clove
  • 1 sprig fresh rosemary needles washed and dried
  • 30 g extra virgin olive oil plus extra to taste
  • 20 g carrots cut into pieces (3-4 cm)
  • 20 g celery cut into pieces (3-4 cm)
  • 180 g canned chickpeas strained
  • 200 g water
  • ½ tsp fine salt
  • 100 g whole wheat pasta, dried e.g. penne rigate or other short type whole wheat pasta
  • 60 g prawns, raw, peeled
  • 2 pinches freshly ground black pepper (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
475 kcal / 1987 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy