Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g onions, cut into quarters
- 200 g carrots, peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)
- 20 g olive oil, plus 2 tbsp extra
- 500 g lamb shoulder meat, boneless, cut into pieces (4-5 cm)
- 1 tsp ground ginger
- ½ tsp ground cinnamon
- 2 pinches ground saffron
- ½ lemon
- 70 g honey
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp fine salt, plus 1 pinch extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
- 400 g wheat semolina
- water
- 100 g dried apricots
- 60 g blanched almonds
- 15 g fresh coriander, finely chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3974 kJ / 950 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 125 g
- Tłuszcz
- 30 g
Alternatywne przepisy
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Sweet Potato Spoon Bread
1 godz.
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 godz. 15 min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35 min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50min
Moroccan chicken and couscous
45min
Rogani kumbh
45min
Chicken in yoghurt
30 Min
Greek style pork stew
45min
Arabian chicken with couscous
45min
Moroccan lamb with pilaf
5 godz. 40 min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15 Min