Urządzenia i Akcesoria
Lamb tagine with apricots and honey
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into quarters400 g
-
carrots peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)200 g
-
olive oil plus 2 tbsp extra20 g
-
lamb shoulder meat, boneless cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
1 tsp ground turmericground saffron2 pinches
-
lemon½
-
honey70 g
-
ground cumin½ tsp
-
fine salt plus 1 pinch extra to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste1 pinch
-
wheat semolina400 g
-
water
-
dried apricots100 g
-
blanched almond60 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
3974 kJ /
950 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
125 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Circassian Chicken
2 godz.
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 godz. 50 min
Chicken Tagine
25 min
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Chicken moghrabieh
1 godz. 25 min
Beef Jungle Curry
1 godz.
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Ala hodi (Potato curry)
40 min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.