Urządzenia i Akcesoria
Lamb tagine with apricots and honey
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into quarters400 g
-
carrots peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)200 g
-
olive oil plus 2 tbsp extra20 g
-
lamb shoulder meat, boneless cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
1 tsp ground turmericground saffron2 pinches
-
lemon½
-
honey70 g
-
ground cumin½ tsp
-
fine salt plus 1 pinch extra to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste1 pinch
-
wheat semolina400 g
-
water
-
dried apricots100 g
-
blanched almond60 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
3974 kJ /
950 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
125 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Basic Soup Purée
45min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1h 35min
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Traditional Irish Stew
4h 30min
Seven Spice Chicken with Rice
35min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Salmon Soufflé
1h
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min