Urządzenia i Akcesoria
Crostini with mushrooms and fontina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
20 pieces
Składniki
-
fresh parsley leaves only15 sprigs
-
onion cut into halves1
-
butter30 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
fresh button mushrooms cut into slices400 g
-
red wine10 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
Fontina cheese in slices250 g
-
bread (eg. ciabatta, baguette)20 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
493 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Party
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1 Std.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 Std. 50 Min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 Std.
Blueberry cheesecake ice cream
14 Std. 35 Min
Honeycomb butter
10 Min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40 Min
Smoked Indian-spiced quail
3 Std. 20 Min
Mint lemonade
5 Min
Camembert with Cranberries and Almonds
30 Min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2 Std. 10 Min
Sous-Vide Turkey Breast
3 Std.
New Orleans Style Cheesecake
6 Std. 5 Min