Urządzenia i Akcesoria
Crostini with mushrooms and fontina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
20 pieces
Składniki
-
fresh parsley leaves only15 sprigs
-
onion cut into halves1
-
butter30 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
fresh button mushrooms cut into slices400 g
-
red wine10 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
Fontina cheese in slices250 g
-
bread (eg. ciabatta, baguette)20 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
493 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Party
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Strawberry Lemonade Mimosa
10 min
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10 min
Arnold Palmer Lemonade
20 min
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
11 godz.
Horror punch
20 min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Mushroom cappuccino
25 min
Nut bolognese
35 min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
Strawberry Tiramisu
5 godz. 20 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min