Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables

Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables

4.5 4 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil plus extra for serving
    50 g
  • stale bread roll cut in pieces (1-2 cm),
    50 g
    50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm)
  • frozen chopped spinach defrosted
    200 g
  • eggs
    4
  • salt plus extra to taste
    1 tsp
  • onions cut in halves
    50 g
  • carrots cut in pieces
    50 g
  • ripe tomatoes cut in pieces,
    700 g
    700 g canned tomatoes
  • fresh basil leaves
    6 - 8
  • water
    500 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)
    400 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 1654 kJ / 395 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 6.5 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...