Urządzenia i Akcesoria
Roast Potatoes (Betty) Metric
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Roasted Potatoes
-
water625 g
-
Yukon gold potatoes (approx. 70-100 g ea.)1360 g
-
85 g vegetable oilextra virgin olive oil85 g
-
salt to taste1 tbsp
-
rosemary, fresh2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed60 g
-
garlic clove1
-
parsley leaves, fresh15 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1362 mg
Białko
8 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Creamy Turkey Stew (TM6)
Brak ocen
Slow Cooked Potatoes
45 min
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1 godz. 5 min
Creamy turkey stew (TM6)
3 godz. 50 min
Three course meal for two in 30 minutes
1 godz. 15 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Chicken in peach sauce
40 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Garlic mushrooms
20 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min