Urządzenia i Akcesoria
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
water500 g
-
fine salt2 tsp
-
potatoes peeled and cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
chicken breast fillets skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)2
-
lemon preferably organic, grated zest and juice only½
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
button mushrooms sliced150 g
-
dry white wine30 g
-
soy cream100 g
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
53 g
Kalorie
2535 kJ /
606 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Power Food
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min