Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 2 tsp fine salt
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 2 chicken breast fillets, skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)
- ½ lemon, preferably organic, grated zest and juice only
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 50 g shallots
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g button mushrooms, sliced
- 30 g dry white wine
- 100 g soy cream
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2535 kJ / 606 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef Stroganoff
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 Min
Chicken with Peppers
1h
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Chicken with tomato sauce
1h
Pork tenderloin parcels
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Creamy mustard chicken stew
40 Min