Urządzenia i Akcesoria
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
water500 g
-
fine salt2 tsp
-
potatoes peeled and cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
chicken breast fillets skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)2
-
lemon preferably organic, grated zest and juice only½
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
button mushrooms sliced150 g
-
dry white wine30 g
-
soy cream100 g
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
53 g
Kalorie
2535 kJ /
606 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Power Food
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Chicken with Peppers
1 godz.
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Pasta salad with salmon and vegetables
45 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Potato goulash
1 godz.
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min