Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'oignons rouges coupés en deux
- 220 g de sucre
- 125 g de vinaigre de vin rouge
- 185 g d'eau
- 4 feuilles de romarin fraîches (env. 10 cm), uniquement les aiguilles
- 1 bâton de cannelle
- 10 grains de poivre noir
- 1 feuille de laurier
- ¼ c. à café de noix de muscade moulue
- 340 g de cranberries séchées
- 2 pincées de sel fin
- 2 pincées de poivre noir, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3922 kJ / 936 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 227 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 15.1 g
Alternatywne przepisy
Biscuits aux noix
1h 15 min
Saumon à l'orange et 'couscous' de brocoli
25 min
Mousse au jambon
10 min
Flammekueche aux asperges et jambon
1h 40min
Carpaccio de betteraves et burrata (avec le Peeler)
1h 25min
Quiche aux asperges
1h
Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade
1h 45min
Liqueur de baie
30min
Amaretti à l'abricot
40min
Olives croustillantes
1h 30min
Salade à la grecque et croûtons
25 min
Yogourt nature
12h