Chutney de canneberge au romarin

Chutney de canneberge au romarin

5.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 bocaux

Składniki

  • d'oignons rouges coupés en deux
    150 g
  • de sucre
    220 g
  • de vinaigre de vin rouge
    125 g
  • d'eau
    185 g
  • feuilles de romarin fraîches (env. 10 cm), uniquement les aiguilles
    4
  • bâton de cannelle
    1
  • grains de poivre noir
    10
  • feuille de laurier
    1
  • de noix de muscade moulue
    ¼ c. à café
  • de cranberries séchées
    340 g
  • de sel fin
    2 pincées
  • de poivre noir, moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 936 kcal / 3922 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 227 g
Błonnik 15.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...