Chutney de canneberge au romarin

Chutney de canneberge au romarin

5.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 bocaux

Składniki

  • 150 g d'oignons rouges coupés en deux
  • 220 g de sucre
  • 125 g de vinaigre de vin rouge
  • 185 g d'eau
  • 4 feuilles de romarin fraîches (env. 10 cm), uniquement les aiguilles
  • 1 bâton de cannelle
  • 10 grains de poivre noir
  • 1 feuille de laurier
  • ¼ c. à café de noix de muscade moulue
  • 340 g de canneberges déshydratées
  • 2 pincées de sel fin
  • 2 pincées de poivre noir, moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 2 g
Kalorie 3922 kJ / 936 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 15.1 g
Węglowodany 227 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...