Mousse au fromage

Mousse au fromage

4.9 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 1 bouquet de mélange de fines herbes (persil, marjolaine, thym, sauge, basilic, menthe), lavé et séché
  • 250 g de fromage à tartiner
  • 200 g de ricotta fraîche
  • ½ c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6.5 g
Kalorie 753 kJ / 180 kcal
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...