Mousse au fromage

Mousse au fromage

4.9 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • gousse d'ail
    1
  • de mélange de fines herbes (persil, marjolaine, thym, sauge, basilic, menthe), lavé et séché
    1 bouquet
  • de fromage à tartiner
    250 g
  • de ricotta fraîche
    200 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 180 kcal / 753 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...