Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de viande dénervée, en dés, sans os
- 300 g de légumes variés (par ex. céleri en branche, carottes, oignons, tomates), en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (par ex. sauge, romarin) effeuillés
- 150 g de gros sel de mer
-
30
g de vin rouge
lub 30 g d'eau - 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 689 kJ / 165 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème Thermomix® pour les fêtes
25 Min
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 Std. 20 Min
Salade de concombre aux pousses de haricots mungo
25 Min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Moutarde mi-forte
25 Min
Pâte de bouillon de volaille
45 Min
Petits pains au seigle
12h
Vinaigrette gingembre-piment
5 Min
Salade arc-en-ciel expresse
10 Min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 Min
French dressing raffiné
15 Min
Pâte de bouillon de légumes végane
1 Std.