Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)

Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)

4.7 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
10 rolls

Składniki

  • fresh water chestnuts peeled
    6
  • prawn flesh
    350 g
  • minced pork
    350 g
  • egg
    1
  • plain flour
    10 g
  • light soy sauce
    15 g
  • spring onions chopped
    2 sprigs
  • white pepper powder
    1 pinch
  • five-spice powder
    1 pinch
  • toasted sesame oil
    1 tsp
  • bean curd skins
    10
  • water
    800 g
  • cooking oil to deep fry

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 roll

Sód 372 mg
Białko 16 g
Kalorie 590 kJ / 141 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...