Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
fresh mixed herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme1 oz
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved32 oz
-
shallots quartered4 oz
-
8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.)pancetta diced (approx. ¼ in.)8 oz
-
unsalted butter1 oz
-
chestnuts, cooked, peeled7 oz
-
sweet Marsala wine2 oz
-
maple syrup1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1674 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Holiday Feast
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 min
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 min
Basic Vegetable Soup
50 min