Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
fresh mixed herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme1 oz
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved32 oz
-
shallots quartered4 oz
-
8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.)pancetta diced (approx. ¼ in.)8 oz
-
unsalted butter1 oz
-
chestnuts, cooked, peeled7 oz
-
sweet Marsala wine2 oz
-
maple syrup1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1674 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Holiday Feast
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Egg Salad
30 min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min