Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
TM6 TM5

Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta

4.4 (12 ocen)

Składniki

  • 1 oz fresh mixed herbs, leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme
  • 18 oz water
  • 32 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
  • 4 oz shallots, quartered
  • 8 oz pancetta, diced (approx. ¼ in.)
    lub 8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.)
  • 1 oz unsalted butter
  • 7 oz chestnuts, cooked, peeled
  • 2 oz sweet Marsala wine
  • 1 tbsp maple syrup
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1674 kJ / 400 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy