Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
fresh mixed herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme1 oz
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved32 oz
-
shallots quartered4 oz
-
8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.)pancetta diced (approx. ¼ in.)8 oz
-
unsalted butter1 oz
-
chestnuts, cooked, peeled7 oz
-
sweet Marsala wine2 oz
-
maple syrup1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1674 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Holiday Feast
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Steamed Asparagus
35 min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Grape Sparkler
25 min
Strawberry Shortcakes
45 min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 h
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
White Bean Salad
5 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Green Bean Gremolata
25 min