Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts

Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts

4.1 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • stew meat beef, cubed (approx. 1 in.)
    30 oz
  • Worcestershire sauce
    1 oz
  • ground cloves (opcjonalnie)
    ¼ tsp
  • salt divided
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • russet potatoes peeled, cubed (approx. ½ in.)
    32 oz
  • whole milk
    12 oz
  • salted butter
    1 oz
  • yellow onion cut into pieces (approx. 1 md. onion)
    5 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    1 oz
  • carrots cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 lg. carrots)
    3 oz
  • celery cut into pieces ( ½ in.), (approx. 2 stalks)
    3 oz
  • parsnips cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 sm. parsnips)
    3 oz
  • all-purpose flour
    2 tbsp
  • tomato paste
    3 tbsp
  • beef stock paste
    1 heaping tsp
  • water
    12 oz
  • green peas (fresh or frozen) plus 12 extra peas to make ghost eyes
    4 oz
  • yellow corn (fresh or frozen)
    4 oz
  • fresh white button mushrooms sliced or diced
    4 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 531 kcal / 2222 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 54 g
Błonnik 36 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Sód 1082.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...