Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup

Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup

4.7 98 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • dried red chilies e.g. chile de arbol, stems removed, to taste
    5 - 15
  • coconut milk
    30 oz
  • chicken stock
    14 oz
  • shallots thinly sliced
    4 oz
  • fish sauce
    2 oz
  • sugar
    1 tsp
    1 tsp palm sugar
  • ginger thinly sliced
    2 oz
  • fresh galangal (Thai ginger) thinly sliced
    2 oz
  • fresh lemongrass cut into thin rounds, white part only
    2 oz
  • tamarind paste to taste
    1 - 2 oz
  • fresh oyster mushrooms hand torn into pieces
    6 oz
  • lime juice
    1 tbsp
  • chicken breast fillet, boneless skinless cut into thin strips (approx. ¼ in.)
    16 oz
  • cilantro leaves only
    10 - 15 sprigs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 133 g
Kalorie 4004 kJ / 957 kcal
Tłuszcz 61 g
Błonnik 12 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...