Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
TM6 TM5

Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup

4.6 (79 ocen)

Składniki

  • 5 - 15 dried red chilies, e.g. chile de arbol, stems removed, to taste
  • 30 oz coconut milk
  • 14 oz chicken stock
  • 4 oz shallots, thinly sliced
  • 2 oz fish sauce
  • 1 tsp sugar
    lub 1 tsp palm sugar
  • 2 oz ginger, thinly sliced
  • 2 oz fresh galangal (Thai ginger), thinly sliced
  • 2 oz fresh lemongrass, cut into thin rounds, white part only
  • 1 - 2 oz tamarind paste, to taste
  • 6 oz fresh oyster mushrooms, hand torn into pieces
  • 1 tbsp lime juice
  • 16 oz chicken breast fillet, boneless skinless, cut into thin strips (approx. ¼ in.)
  • 10 - 15 sprigs cilantro, leaves only

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
4004 kJ / 957 kcal
Białko
133 g
Węglowodany
60 g
Tłuszcz
61 g
Błonnik
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy