Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 - 15 dried red chilies, e.g. chile de arbol, stems removed, to taste
- 30 oz coconut milk
- 14 oz chicken stock
- 4 oz shallots, thinly sliced
- 2 oz fish sauce
-
1
tsp sugar
lub 1 tsp palm sugar - 2 oz ginger, thinly sliced
- 2 oz fresh galangal (Thai ginger), thinly sliced
- 2 oz fresh lemongrass, cut into thin rounds, white part only
- 1 - 2 oz tamarind paste, to taste
- 6 oz fresh oyster mushrooms, hand torn into pieces
- 1 tbsp lime juice
- 16 oz chicken breast fillet, boneless skinless, cut into thin strips (approx. ¼ in.)
- 10 - 15 sprigs cilantro, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4004 kJ / 957 kcal
- Białko
- 133 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 61 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Fragrant Chicken Curry
1j
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Thai Fish Curry
50 menit
Chai Tea
15min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10 min
Egg Drop Soup
45 Min
Mild Thai Green Curry
50 menit