Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 - 15 dried red chilies, e.g. chile de arbol, stems removed, to taste
- 30 oz coconut milk
- 14 oz chicken stock
- 4 oz shallots, thinly sliced
- 2 oz fish sauce
-
1
tsp sugar
lub 1 tsp palm sugar - 2 oz ginger, thinly sliced
- 2 oz fresh galangal (Thai ginger), thinly sliced
- 2 oz fresh lemongrass, cut into thin rounds, white part only
- 1 - 2 oz tamarind paste, to taste
- 6 oz fresh oyster mushrooms, hand torn into pieces
- 1 tbsp lime juice
- 16 oz chicken breast fillet, boneless skinless, cut into thin strips (approx. ¼ in.)
- 10 - 15 sprigs cilantro, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4004 kJ / 957 kcal
- Białko
- 133 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 61 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Garam Masala
50min
Lemongrass Chicken Soup
50min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Persian Chicken and Rice
1h 35 min
Arabian spice mix
5 min
Thai Fish Curry
50min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35 min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 Min
Beef Adobo
6h 20min
Thai Green Curry Chicken
30min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min