Urządzenia i Akcesoria
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
dried red chilies e.g. chile de arbol, stems removed, to taste5 - 15
-
coconut milk30 oz
-
chicken stock14 oz
-
shallots thinly sliced4 oz
-
fish sauce2 oz
-
1 tsp palm sugarsugar1 tsp
-
ginger thinly sliced2 oz
-
fresh galangal (Thai ginger) thinly sliced2 oz
-
fresh lemongrass cut into thin rounds, white part only2 oz
-
tamarind paste to taste1 - 2 oz
-
fresh oyster mushrooms hand torn into pieces6 oz
-
lime juice1 tbsp
-
chicken breast fillet, boneless skinless cut into thin strips (approx. ¼ in.)16 oz
-
cilantro leaves only10 - 15 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
133 g
Kalorie
4004 kJ /
957 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Lemongrass Chicken Soup
50 min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Fragrant Chicken Curry
1 godz.
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Thai Fish Curry
50 min