Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil - 7 oz carrots, sliced on the bias (¼ in.)
- Wartości odżywcze
- na 7 oz
- Kalorie
- 835 kJ / 199 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 120 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Slow Cooked Beets
40 min
Broccoli Sauté
20 min
Asparagus Sauté
15min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéed Cauliflower
25min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min