Urządzenia i Akcesoria
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
Chilean sea bass fillet24 - 32 oz
-
lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve½ oz
-
ground white pepper to taste1 pinch
-
carrots peeled, cut into sticks12 oz
-
unsalted butter divided4 oz
-
white miso paste3 oz
-
water28 oz
-
red new potatoes or baby gold, peeled and quartered18 oz
-
20 oz zucchini, trimmedfresh green beans trimmed12 oz
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
fresh chives finely chopped, to garnish
-
freshly ground rainbow peppercorns to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2469 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic Shrimp
35 min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Cioppino
55 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Green Bean Gremolata
25 min