Urządzenia i Akcesoria
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
Chilean sea bass fillet24 - 32 oz
-
lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve½ oz
-
ground white pepper to taste1 pinch
-
carrots peeled, cut into sticks12 oz
-
unsalted butter divided4 oz
-
white miso paste3 oz
-
water28 oz
-
red new potatoes or baby gold, peeled and quartered18 oz
-
20 oz zucchini, trimmedfresh green beans trimmed12 oz
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
fresh chives finely chopped, to garnish
-
freshly ground rainbow peppercorns to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2469 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Steamed Cod Over Greens
40 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Shrimp Scampi
40 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Cioppino
55 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.