
Urządzenia i Akcesoria
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
Chilean sea bass fillet24 - 32 oz
-
lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve½ oz
-
ground white pepper to taste1 pinch
-
carrots peeled, cut into sticks12 oz
-
unsalted butter divided4 oz
-
white miso paste3 oz
-
water28 oz
-
red new potatoes or baby gold, peeled and quartered18 oz
-
fresh green beans trimmed12 oz
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
fresh chives finely chopped, to garnish
-
freshly ground rainbow peppercorns to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
590 kcal /
2469 kJ
Białko
44 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Cajun Gumbo
1 godz. 30 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Steak Stir Fry Salad
35 min