Wersje kompatybilne
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
lub 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2469 kJ / 590 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Steamed Cod Over Greens
40 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Salmon Burger
35min
Shrimp Sauté
25 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min