Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
TM6 TM5

Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs

4.3 (15 ocen)

Składniki

  • 64 oz beef short ribs, bone in
  • 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
  • 1 tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 oz carrots, peeled, cut into pieces
  • 2 oz celery, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • 1 tbsp tomato paste
  • 10 oz Chianti wine
  • 1 tbsp cornstarch
  • 1 tbsp water
  • 10 oz beef stock
  • 1 tbsp dark brown sugar
  • 1 tbsp dried parsley
  • ¼ tsp dried thyme
  • ½ tbsp dried oregano
  • ¼ tsp dried rosemary
  • ½ oz unsalted butter
  • 50 oz water
  • cherry tomatoes on the vine, blistered (see Tip)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3573 kJ / 854 kcal
Białko
84 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
46 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Błonnik
2 g
Sód
1387 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy