
Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Red Pepper with Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
13 oz
Składniki
-
oil divided1 oz
-
red bell peppers cubed (1 in.)7 oz
-
yellow onions cut in wedges (1 in.)6 oz
Wartości odżywcze na 13 oz
Kalorie
278 kcal /
1166 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Peeled Garlic
5 Min
Steamed Cubed Potatoes
40 Min
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Sautéing Vegetable Mixture
30 Min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20 Min
Sautéing 7 oz Carrots
15 Min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Sautéing 10.5 oz Onions
Keine Bewertungen
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min