Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Red Pepper with Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
13 oz
Składniki
-
1 oz extra virgin olive oil, dividedoil divided1 oz
-
red bell peppers cubed (1 in.)7 oz
-
yellow onions cut in wedges (1 in.)6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 13 oz
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
1166 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Broccoli Sauté
20 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min