Sautéing Red Pepper with Onions
TM6

Sautéing Red Pepper with Onions

4.5 (6 ocen)

Składniki

  • 1 oz oil, divided
    lub 1 oz extra virgin olive oil, divided
  • 7 oz red bell peppers, cubed (1 in.)
  • 6 oz yellow onions, cut in wedges (1 in.)

Wartości odżywcze
na 13 oz
Kalorie
1166 kJ / 278 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
7.1 g
Sód
9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy