Sautéing Red Pepper with Onions

Sautéing Red Pepper with Onions

4.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
13 oz

Składniki

  • oil divided
    1 oz
    1 oz extra virgin olive oil, divided
  • red bell peppers cubed (1 in.)
    7 oz
  • yellow onions cut in wedges (1 in.)
    6 oz

Wartości odżywcze na 13 oz

Kalorie 278 kcal / 1166 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...