Urządzenia i Akcesoria
Lentil moussaka
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
red split lentils200 g
-
water600 g
-
Parmesan cheese cut into pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut into pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
vinegar20 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1917 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
7.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 godz. 50 min
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Brak ocen
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Fennel Risotto
35 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.