Urządzenia i Akcesoria
Vegan Parmesan
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
150 g
Składniki
-
blanched almonds100 g
-
breadcrumbs (vegan)15 g
-
brewer's yeast25 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground white pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 150 g
Sód
1540.8 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
2764.5 kJ /
660.7 kcal
Tłuszcz
53.3 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plant-based béchamel sauce
10 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Savoury cashew cream cheese
3 Std. 10 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Vegan Cheese Alternative
6 Std. 40 Min
Vegan Supreme Pizza
9 Std. 40 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Vegan hollandaise
10 Min
Vegan Coconut Cake
50 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min