Urządzenia i Akcesoria
Soy goulash with dumplings
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Dumplings
-
bread rolls stale, vegan, cut in half and then into slices (1 cm) (see tip)300 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
onions cut into halves70 g
-
rapeseed oil20 g
-
soy milk unsweetened180 g
-
soy flour full fat, as egg replacement30 g
-
water60 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg2 pinches
Soy goulash
-
onions cut into quarters250 g
-
garlic cloves1 - 2
-
rapeseed oil30 g
-
soy chunks dried, not soaked150 g
-
canned crushed tomatoes500 g
-
water550 g
-
dry red wine vegan100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan (see tip)vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 tbsp
-
soy sauce55 g
-
tomato purée50 g
-
sweet paprika powder1 tbsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
fresh marjoram1 tsp
-
cocoa powder unsweetened1 tsp
-
mixed peppers (e.g. yellow and green), cut into strips (5 mm x 4 cm)200 g
-
button mushrooms sliced (5 mm) or small ones cut in half150 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
2803 kJ /
669 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
16.6 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vibrant Vegan
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vegan Bolognese
50 min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Potato and green pea curry
50 min
Vegan mayonnaise
15 min
Paella with kidney beans
55 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Ala hodi (Potato curry)
40 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Tofu scramble
25 min
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min