Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 30 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi champignon, tagliati a fette
- 10 g di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 250 g di Fontina, a fette
-
20
fette di pane tipo ciabatta
lub 20 fette di pane tipo baguette - 1 pizzico di pepe nero macinato fresco (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Salsa al pomodoro
40min
Cavolfiore gratinato
55 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Gratin di patate
1 Std. 10 Min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Funghi all'aglio
20 Min
Sugo alla bolognese
3h 15min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40min
Crêpe
1 Std. 15 Min