Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 4 spicchi di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 150 g di porro, a fette
- 150 g di carote, a fette
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di paprica
- 1600 g di filetti di maiale (4 filetti, 400 g ciascuno)
- 1000 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 8 porzioni
- Kalorie
- 5857 kJ / 1400 kcal
- Białko
- 80 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 100 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Dado di carne
45min
Crostata di formaggio Gruviera
Brak ocen
Frittelle di patate
45min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1 Std. 30 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Arrosto di vitello in crosta di erbe aromatiche con patate e verdure
3 Std.
Petto di pollo e zucchine
50min
Cotechino e lenticchie
1 Std.
Petti di pollo alla pizzaiola
55 min
Roastbeef
55 min