Sauce au yaourt à l'abricot au curry

Sauce au yaourt à l'abricot au curry

2.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 La recette complète

Składniki

  • 100 g d'abricots au sirop, en conserve égouttés (poids après égouttage)
  • 140 g d'abricots au sirop, en conserve égouttés
  • 150 g de yaourt nature (3,5% de M.G.)
  • 120 g de ketchup
  • 40 g de jus de citron
  • 2 c. à café de curry en poudre
  • ½ c. à café de sel fin
  • 3 pincées de poivre de Cayenne, moulu

Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Kalorie 442 kcal / 1855 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 76 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...