Sauce au yaourt à l'abricot au curry

Sauce au yaourt à l'abricot au curry

2.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1

Składniki

  • d'abricots au sirop, en conserve , égouttés (poids après égouttage)
    100 g
  • d'abricots au sirop, en conserve , égouttés
    140 g
  • de yaourt nature (3,5% de M.G.)
    150 g
  • de ketchup
    120 g
  • de jus de citron
    40 g
  • de curry en poudre
    2 c. à café
  • de sel fin
    ½ c. à café
  • de poivre de Cayenne, moulu
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Kalorie 1855 kJ / 442 kcal
Białko 10 g
Węglowodany 76 g
Tłuszcz 7 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...