Pain à la farine de millet

Pain à la farine de millet

3.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 tranches

Składniki

  • 100 g de grains de millet
  • 100 g de graines de sarrasin
  • 330 g d'eau
  • 25 g de levure fraîche
  • 1 c. à café de sucre
  • 250 g de farine à pain sans gluten
  • 2 c. à café de sel
  • 10 g d'huile d'olive extra vierge
  • de l'huile d'olive extra vierge pour graisser
  • 1 c. à café de graines de sésame, toutes les couleurs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6.5 g
Kalorie 1247 kJ / 298 kcal
Tłuszcz 6.7 g
Błonnik 4.7 g
Węglowodany 56.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...