Pain à la farine de millet

Pain à la farine de millet

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 tranches

Składniki

  • de grains de millet
    100 g
  • de graines de sarrasin
    100 g
  • d'eau
    330 g
  • de levure fraîche
    25 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • de farine à pain sans gluten
    250 g
  • de sel
    2 c. à café
  • d'huile d'olive extra vierge
    10 g
  • de l'huile d'olive extra vierge pour graisser
  • de graines de sésame, toutes les couleurs
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 298 kcal / 1247 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 6.7 g
Węglowodany 56.5 g
Błonnik 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...