Pain complet sans gluten

Pain complet sans gluten

4.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
18 tranches

Składniki

  • de millet en grains
    100 g
  • de graines d'amarante
    100 g
  • de riz
    50 g
  • de sarrasin
    150 g
  • d'eau
    600 g
  • de beurre pour graisser le moule à cake
    un peu de
  • de panure sans gluten pour saupoudrer le moule à cake (voir conseil)
    un peu
  • de farine de châtaignes
    100 g
  • de graines de lin
    50 g
  • de graines de tournesol
    50 g
  • de farine de graines de caroube
    2 c. à café
    2 c. à café de gomme guar
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • de sucre
    1 c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de poudre à lever
    2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 122 kcal / 510 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...