Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- de beurre, non salé, en morceaux,
- 180 g de farine blanche
- 120 g de flocons d'avoine
- 110 g de sucre brut
- 70 g de copeaux de noix de coco
- 150 g de beurre, non salé, en morceaux
- 2 c. à soupe de sirop de sucre roux
- ½ c. à café de bicarbonate de soude
- 2 c. à soupe d'eau, bouillante
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 671 kJ / 159 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Crème à napper
Brak ocen
Sauce automnale
Brak ocen
Flatbread à la banane et au seigle pour le petit-déjeuner
1h 35 min
Tranche suédoise à la carotte
2h
Dinde croustillante et boulettes de viande aux lentilles
40min
Pain de lentilles
1 Std. 55 Min
Biscuits au quinoa
1 Std.
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1 Std.
Pain à la farine de millet
2h 35min
Muffins au fromage, aux légumes et aux noisettes
45min
Burger végétalien aux haricots
1 Std. 20 Min
Porridge aux fruits et à la cannelle
15 Min