Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 250 g de riz
- 500 g de haricots verts, frais, entiers
- 10 g de beurre
- 200 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- 50 g de crème
- 1 c. à café de curry en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1782 kJ / 426 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe au potiron
35 Min
Pommes de terre en robe des champs
30 Min
Riz à la tomate
30 Min
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Œufs brouillés épinards fromage de chèvre
25 Min
Pizza au saumon fumé
1 Std.
Tarte aux épinards
55min
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35 Min
Salade de haricots verts aux lardons
40 Min
Penne brocoli, saucisse et olives
40 Min
Penne au thon
35 Min
Cornettes à la viande hachée
30 Min