
Urządzenia i Akcesoria
Haricots verts au curry accompagnés de riz
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
d'eau1200 g
-
de sel2 c. à café
-
de riz250 g
-
de haricots verts, frais entiers500 g
-
de beurre10 g
-
de crème acidulée, 20 % de m.g.200 g
-
de crème50 g
-
de curry en poudre1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
426 kcal /
1782 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sain et rapide
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria