Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce

Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce

4.9 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • garlic cloves to taste
    2 - 4
  • fresh ginger root peeled
    1 in.
  • unsalted butter in pieces
    3 oz
  • black bean chili sauce
    1 oz
  • fresh lobster tails halved (approx. 2 lb.)
    5 - 6
  • fish broth
    15 oz
  • green onions cleaned and sliced (3 in.)
    24
  • corn starch
    1 oz
  • scallions to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 284.6 kcal / 1190.9 kJ
Białko 26.3 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Sód 874.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...