Urządzenia i Akcesoria
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
fresh ginger root peeled1 in.
-
unsalted butter in pieces3 oz
-
black bean chili sauce1 oz
-
fresh lobster tails halved (approx. 2 lb.)5 - 6
-
fish broth15 oz
-
green onions cleaned and sliced (3 in.)24
-
corn starch1 oz
-
scallions to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
874.1 mg
Białko
26.3 g
Kalorie
1190.9 kJ /
284.6 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
10.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 min
Cioppino
55 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 godz. 5 min