Urządzenia i Akcesoria
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
fresh ginger root peeled1 in.
-
unsalted butter in pieces3 oz
-
black bean chili sauce1 oz
-
fresh lobster tails halved (approx. 2 lb.)5 - 6
-
fish broth15 oz
-
green onions cleaned and sliced (3 in.)24
-
corn starch1 oz
-
scallions to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
874.1 mg
Białko
26.3 g
Kalorie
1190.9 kJ /
284.6 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
10.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Lychee Sorbet with Vodka
8 godz. 15 min
New England Clam Chowder
45 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min