Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 garlic cloves
- 2 oz ginger, peeled, in pieces
- 1 tsp red pepper flakes
- 1 tsp whole black peppercorns
- 8 oz applesauce, unsweetened
- 3 oz soy sauce
- 1 oz apple cider vinegar
- 1 ½ oz sesame oil, divided
- 1 ½ oz brown sugar
- 45 oz beef short ribs, flanken cut, bone-in
- 2 Pink Lady apples, cored, thinly sliced
- 6 oz red onions, thinly sliced
- 3 oz carrots, sliced on the bias
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 green onions, cut on the bias, to garnish
- red jalapeño peppers, sliced in rings, to garnish
- 2 tsp sesame seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Korean Beef Bowl
1u.
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1h 10min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2hod. 5min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min