Urządzenia i Akcesoria
Mussels in Spicy Tomato Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic clove1
-
olive oil3 oz
-
½ tsp chili flakes, dried, to tasteground cayenne pepper to taste½ tsp
-
fresh mussels, well scrubbed and debearded in the shell32 oz
-
diced tomatoes fresh or canned7 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1067 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mushroom Soup
25 min
Apple Tart
1 godz.
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Lemonade (TM5 Metric)
10 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1 godz.
Flan Pudding
3 godz.
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Salmon Tartare
10 min
Manhattan Clam Chowder
55 min
Cioppino
55 min
Ham and Béchamel Croquettes
9 godz. 50 min