Urządzenia i Akcesoria
Mussels in Spicy Tomato Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic clove1
-
olive oil3 oz
-
½ tsp chili flakes, dried, to tasteground cayenne pepper to taste½ tsp
-
fresh mussels, well scrubbed and debearded in the shell32 oz
-
diced tomatoes fresh or canned7 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1067 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Boiled Eggs
20 Min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Sautéing 7 oz Eggplant
30 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1 Std. 40 Min
Arugula and Strawberry Smoothie
5 Min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Cioppino
55 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min