Urządzenia i Akcesoria
Mussels in Spicy Tomato Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic clove1
-
olive oil3 oz
-
½ tsp chili flakes, dried, to tasteground cayenne pepper to taste½ tsp
-
fresh mussels, well scrubbed and debearded in the shell32 oz
-
diced tomatoes fresh or canned7 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1067 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Caesar Salad
30 min
Baked Crab Dip
15 min
Cioppino
55 min
Green Chili Deviled Eggs
40 min
New England Clam Chowder
45 min