Urządzenia i Akcesoria
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
leeks white part only, cut into pieces3 oz
-
salt divided¾ tsp
-
sweet potatoes peeled, cut into pieces (approx. 1 sm.)6 oz
-
vanilla bean (opcjonalnie)½
-
water8 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground white pepper to taste1 pinch
-
olive oil2 tbsp
-
jumbo sea scallops cleaned, patted dry with paper towels6
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk3 oz
-
baby arugula to garnish
-
blackberries to garnish8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Cream Soup
25 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Root Vegetable Soufflé
1 godz. 25 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Cioppino
55 min
Lemon Garlic Broccoli
20 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min