
Urządzenia i Akcesoria
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
leeks white part only, cut into pieces3 oz
-
salt divided¾ tsp
-
sweet potatoes peeled, cut into pieces (approx. 1 sm.)6 oz
-
vanilla bean (opcjonalnie)½
-
water8 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground white pepper to taste1 pinch
-
olive oil2 tbsp
-
jumbo sea scallops cleaned, patted dry with paper towels6
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk3 oz
-
baby arugula to garnish
-
blackberries to garnish8
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
419 kcal /
1753 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Cioppino
55 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.