Seared Scallops with Sweet Potato Purée
TM6 TM5

Seared Scallops with Sweet Potato Purée

4.5 (15 ocen)

Składniki

  • 3 oz leeks, white part only, cut into pieces
  • ¾ tsp salt, divided
  • 6 oz sweet potatoes, peeled, cut into pieces (approx. 1 sm.)
  • ½ vanilla bean (opcjonalnie)
  • 8 oz water
  • 1 tsp vegetable stock paste
  • 1 tsp apple cider vinegar
  • ½ tsp ground ginger
  • 1 pinch ground white pepper, to taste
  • 2 tbsp olive oil
  • 6 jumbo sea scallops, cleaned, patted dry with paper towels
  • ½ tsp ground black pepper
  • 3 oz whole milk
  • baby arugula, to garnish
  • 8 blackberries, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1753 kJ / 419 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy