Urządzenia i Akcesoria
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
leeks white part only, cut into pieces3 oz
-
salt divided¾ tsp
-
sweet potatoes peeled, cut into pieces (approx. 1 sm.)6 oz
-
vanilla bean (opcjonalnie)½
-
water8 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground white pepper to taste1 pinch
-
olive oil2 tbsp
-
jumbo sea scallops cleaned, patted dry with paper towels6
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk3 oz
-
baby arugula to garnish
-
blackberries to garnish8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Pumpkin Mashed Potatoes
50 min