Urządzenia i Akcesoria
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
leeks white part only, cut into pieces3 oz
-
salt divided¾ tsp
-
sweet potatoes peeled, cut into pieces (approx. 1 sm.)6 oz
-
vanilla bean (opcjonalnie)½
-
water8 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground white pepper to taste1 pinch
-
olive oil2 tbsp
-
jumbo sea scallops cleaned, patted dry with paper towels6
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk3 oz
-
baby arugula to garnish
-
blackberries to garnish8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min