Urządzenia i Akcesoria
Coconut Sautéed Shrimp
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
coconut milk unsweetened6 oz
-
black bean chili sauce1 ½ oz
-
raw shrimp, medium size, peeled and deveined (21-25 count)24 oz
-
mirin1 oz
-
salt (opcjonalnie) to taste
-
fresh cilantro, chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
301 mg
Białko
37 g
Kalorie
1025 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Garlic Shrimp
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Tuna Tapenade
5 min
Shrimp Sauté
25 min