
Urządzenia i Akcesoria
Coconut Sautéed Shrimp
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
coconut milk unsweetened6 oz
-
black bean chili sauce1 ½ oz
-
raw shrimp, medium size, peeled and deveined (21-25 count)24 oz
-
mirin1 oz
-
salt (opcjonalnie) to taste
-
fresh cilantro, chopped to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
245 kcal /
1025 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
301 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ratatouille
40 min
Apple Tart
1 godz.
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Cheesy Cauliflower Tots
35 min
Mini Frittatas
35 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Shrimp Sauté
25 min
Tarragon Chicken Pasta
45 min