Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 oz small littleneck clams, scrubbed and debearded
- water, to soak clams
- 2 tsp salt
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz dry white wine
- ⅛ tsp salt, optional (see Tip)
- ½ oz cilantro, chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1342 kJ / 320.8 kcal
- Białko
- 37.1 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 1567.1 mg
Alternatywne przepisy
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Lobster Bisque
1h 50 min.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Cioppino
55min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min
Sous-vide Steak
1h 30min