Clams in White Wine with Cilantro

Clams in White Wine with Cilantro

4.6 25 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • small littleneck clams scrubbed and debearded
    35 oz
  • water to soak clams
  • salt (opcjonalnie)
    2 tsp
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    1 oz
  • dry white wine
    5 ½ oz
  • salt (opcjonalnie) optional (see Tip)
    ⅛ tsp
  • cilantro chopped
    ½ oz

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 320.8 kcal / 1342 kJ
Białko 37.1 g
Tłuszcz 10.1 g
Węglowodany 12.4 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 1567.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...