Urządzenia i Akcesoria
Clams in White Wine with Cilantro
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (opcjonalnie) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1567.1 mg
Białko
37.1 g
Kalorie
1342 kJ /
320.8 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Steamed Whole Fish
45 min
Fried Garlic Pork
50 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Cream of Crab Soup
45 min
Cioppino
55 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min