Urządzenia i Akcesoria
Clams in White Wine with Cilantro
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (opcjonalnie) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1567.1 mg
Białko
37.1 g
Kalorie
1342 kJ /
320.8 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
New England Clam Chowder
45 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Cioppino
55 min
Summer seafood soup
45 min
Cream of Crab Soup
45 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min