
Urządzenia i Akcesoria
Clams in White Wine with Cilantro
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (opcjonalnie)2 tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
salt (opcjonalnie) optional (see Tip)⅛ tsp
-
cilantro chopped½ oz
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
320.8 kcal /
1342 kJ
Białko
37.1 g
Tłuszcz
10.1 g
Węglowodany
12.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
1567.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Steamed Shrimp
20 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Sukiyaki
55 min
Shrimp & Crab Linguine
25 min
New England Clam Chowder
45 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min