Clams in White Wine with Cilantro
TM6 TM5

Clams in White Wine with Cilantro

4.7 (22 oceny)

Składniki

  • 35 oz small littleneck clams, scrubbed and debearded
  • water, to soak clams
  • 2 tsp salt (opcjonalnie)
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz olive oil
  • 5 ½ oz dry white wine
  • ⅛ tsp salt, optional (see Tip)
  • ½ oz cilantro, chopped

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1342 kJ / 320.8 kcal
Białko
37.1 g
Węglowodany
12.4 g
Tłuszcz
10.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
1.5 g
Sód
1567.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy