Urządzenia i Akcesoria
Clams in White Wine with Cilantro
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (opcjonalnie) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1567.1 mg
Białko
37.1 g
Kalorie
1342 kJ /
320.8 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Garlic Shrimp
35 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Mantou Buns with Soya Milk
1 godz. 35 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Fried Garlic Pork
50 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Eggplant Sauté
30 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min