Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz zucchini
- 4 oz carrots
- 2 ½ oz red pepper
Cilantro Aioli
- 9 oz vegetable oil
- 1 oz ginger, peeled, in pieces
- 1 oz cilantro leaves, plus extra to garnish
- 1 large egg
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Vegetable Pancakes
- 2 garlic cloves
- 3 oz green onions, sliced (2 in.)
- 3 oz red onions, quartered
- 2 oz leeks, cleaned and sliced (2 in.)
- 4 oz all-purpose flour
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp salt
- 3 large eggs
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 4 oz mushrooms, sliced
- 2 - 4 tbsp oil, as needed
- fresh cilantro leaves, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1895 kJ / 453 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Barley and Tomato Salad
45min
Asian-Style Sautéed Rice
35min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min
Hash Browns
35min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1h 45min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Vegetable Patties
1h
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Naan Bread with Hummus (Hestan Cue™)
1h 55 min