Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g firm white fish fillets, skin on (e.g. perch) (4 fillets, 1 cm thick)
- 1 tbsp fish sauce (20 g)
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 oranges, zest and juice
- 500 g water
- 600 - 700 g sweet corn kernels (from 5-6 corn cobs)
- 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables, cut into slices (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g unsalted butter, chilled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1461 kJ / 350 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 7.6 g
Alternatywne przepisy
White fish and lemon risotto
30 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 min
Lamb stew with couscous
2 godz. 10 min
Seafood panzanella
1h
Mushroom quinotto
30 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Steamed fish with green mash
50 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min