Urządzenia i Akcesoria
Steamed pistachio cheesecakes with mango
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
shelled unsalted pistachio nuts80 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves plus extra to garnish4
-
lime zest only, no white pith1
-
cornflour1 tbsp
-
raw sugar30 g
-
cream cheese150 g
-
smooth ricotta cheese drained120 g
-
eggs2
-
water500 g
-
fresh mango cheeks flesh only, diced2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
202.2 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
1991.7 kJ /
476 kcal
Tłuszcz
28.8 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
45.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and avocado eggs
88 Std.
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 Std. 10 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Pineapple and coconut mojito
20 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Crunchy caramel ice cream slice
24 Std. 35 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 Min
Flaky filo fingers
1 Std. 30 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min