Urządzenia i Akcesoria
Crispy bread with tapenade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
771.8 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional cocktail sauce
5 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Beetroot salad
10 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4 godz. 50 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Achcharu (pickle)
48 godz. 30 min
Brandy cream
15 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Vitality truffles
25 min
Frozen fruit sorbet
10 min