Urządzenia i Akcesoria
Crispy bread with tapenade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
771.8 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prune jam
55 min
Red onion relish
50 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Roasted carrot dip
1 godz.
Baba ghanoush
1 godz.
Green fig and lime marmalade
1 godz. 10 min
Vitality truffles
25 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Corn chips with salsa roja
1 godz. 20 min
Tapenade
10 min