Urządzenia i Akcesoria
Crispy bread with tapenade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
771.8 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Romesco dip
10 min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Gnocchi
1 godz. 40 min
Basil pesto
10 min
Coconut and pistachio delight
1 godz. 10 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min