Urządzenia i Akcesoria
Crispy bread with tapenade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
771.8 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Basil pesto
10 min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 godz. 30 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Cheese and spring onion galette
1 godz. 15 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8 godz. 20 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.