Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
TM5 TM6

Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables

3.7 (7 ocen)

Składniki

  • 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère or Cheddar), cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
  • 50 g day old bread rolls, cut into pieces (1-2 cm)
    lub 50 g day old bread, cut into pieces (1-2 cm)
  • 200 g frozen chopped spinach, thawed
  • 4 eggs
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 50 g onions, cut into halves
  • 50 g carrots, cut into pieces
  • 700 g ripe tomatoes, cut into pieces
    lub 700 g canned diced tomatoes
  • 6 - 8 fresh basil leaves
  • 500 g water
  • 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
  • 400 g mixed vegetables (e.g. capsicum, zucchini, eggplant), cut into pieces (2-3 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1654 kJ / 395 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy