Wersje kompatybilne
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère or Cheddar), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g day old bread rolls, cut into pieces (1-2 cm)
lub 50 g day old bread, cut into pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, thawed
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut into halves
- 50 g carrots, cut into pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut into pieces
lub 700 g canned diced tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 400 g mixed vegetables (e.g. capsicum, zucchini, eggplant), cut into pieces (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1654 kJ / 395 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 6.5 g
Alternatywne przepisy
Tomato soup with ham and cheese wands
1h 20 min
Cheat's sourdough
74h
Lentil hotpot
12h 45min
Cream of mushroom soup
20 min
Minestrone
40min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Zesty avocado with crab
10min
Mushroom soup
30min
Basic bread
1 Std. 35 Min