Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables

Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables

3.7 7 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • medium-hard cheese (e.g. Gruyère or Cheddar), cut into pieces
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil plus extra for serving
    50 g
  • day old bread rolls cut into pieces (1-2 cm)
    50 g
    50 g day old bread, cut into pieces (1-2 cm)
  • frozen chopped spinach thawed
    200 g
  • eggs
    4
  • salt plus extra to taste
    1 tsp
  • onions cut into halves
    50 g
  • carrots cut into pieces
    50 g
  • ripe tomatoes cut into pieces
    700 g
    700 g canned diced tomatoes
  • fresh basil leaves
    6 - 8
  • water
    500 g
  • Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
    1 heaped tsp
  • mixed vegetables (e.g. capsicum, zucchini, eggplant), cut into pieces (2-3 cm)
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 395 kcal / 1654 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...