Urządzenia i Akcesoria
Sunday morning breakky bake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
butter plus extra for greasing20 - 40 g
-
ciabatta bread cut into slices (1.5 cm)420 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli deseeded if preferred (optional)½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
extra virgin olive oil20 g
-
red capsicum or green capsicum, deseeded and cut into quarters100 g
-
prosciutto cut into strips (1-2 cm)120 g
-
fresh tomatoes deseeded and cut into slices (0.5-1 cm)2
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
dried oregano½ tsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
eggs6
-
full cream milk70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1118.6 mg
Białko
25 g
Kalorie
1802 kJ /
429 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
30.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Brunch bread
1 godz. 15 min
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Apple fritters
1 godz.
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Three meat roulade
2 godz. 5 min
Pizza log
1 godz. 55 min
Bubble and squeak soup
35 min
Hash browns with chive cottage cheese
1 godz. 15 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min