Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 40 g butter, plus extra for greasing
- 420 g ciabatta bread, cut into slices (1.5 cm)
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 3 garlic cloves
- ½ fresh long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g red capsicum or green capsicum, deseeded and cut into quarters
- 120 g prosciutto, cut into strips (1-2 cm)
- 2 fresh tomatoes, deseeded and cut into slices (0.5-1 cm)
- 2 pinches ground cayenne pepper
- ½ tsp dried oregano
- ½ tsp sea salt, to taste
- 6 eggs
- 70 g full cream milk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1802 kJ / 429 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 30.5 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1118.6 mg
Alternatywne przepisy
Beef stroganoff
35min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork with black bean sauce
30 min
Chicken and pesto risoni
35min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Chocolate ripple cheesecake towers
40 min
Chocolate cream pie
4h 15min
Creamy honey mustard chicken
1h