Urządzenia i Akcesoria
Mole verde with chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
pepitas100 g
-
roasted unsalted peanuts60 g
-
iceberg lettuce cut into pieces80 g
-
fresh baby spinach leaves, coarsely chopped100 - 150 g
-
spring onion/shallot green part only1
-
fresh coriander leaves only1 sprig
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
serrano chilli (see Tips)1
-
ground cumin1 pinch
-
sea salt to taste2 tsp
-
green tomatillos cut into halves (see Tips)400 g
-
garlic cloves2
-
onion100 g
-
grapeseed oil20 g
-
water (see Tips)280 - 400 g
-
skinless chicken drumsticks (see Tips)8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
627.6 mg
Białko
31 g
Kalorie
1573.3 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 Min
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1 Std. 15 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 Min
Emu Stew (Mark Olive)
25 Min
Lamb sausage ragu
30 Min
Lamb and fennel ragu
4 Std. 35 Min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 Std. 40 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Beef and feta koftas
1 Std. 30 Min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 Min