Urządzenia i Akcesoria
Mole verde with chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
pepitas100 g
-
roasted unsalted peanuts60 g
-
iceberg lettuce cut into pieces80 g
-
fresh baby spinach leaves, coarsely chopped100 - 150 g
-
spring onion/shallot green part only1
-
fresh coriander leaves only1 sprig
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
serrano chilli (see Tips)1
-
ground cumin1 pinch
-
sea salt to taste2 tsp
-
green tomatillos cut into halves (see Tips)400 g
-
garlic cloves2
-
onion100 g
-
grapeseed oil20 g
-
water (see Tips)280 - 400 g
-
skinless chicken drumsticks (see Tips)8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
627.6 mg
Białko
31 g
Kalorie
1573.3 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb and feta meatballs
30 min
Thai chicken wraps
40 min
Broccoli and Bacon Tarts
45 min
Mediterranean Chicken
35 min
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4 godz. 35 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1 godz. 50 min
Basic Parboiled White Rice
35 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Salmon niçoise salad
35 min
Herb and garlic dip
5 min