Urządzenia i Akcesoria
Mole verde with chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
pepitas100 g
-
roasted unsalted peanuts60 g
-
iceberg lettuce cut into pieces80 g
-
fresh baby spinach leaves, coarsely chopped100 - 150 g
-
spring onion/shallot green part only1
-
fresh coriander leaves only1 sprig
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
serrano chilli (see Tips)1
-
ground cumin1 pinch
-
sea salt to taste2 tsp
-
green tomatillos cut into halves (see Tips)400 g
-
garlic cloves2
-
onion100 g
-
grapeseed oil20 g
-
water (see Tips)280 - 400 g
-
skinless chicken drumsticks (see Tips)8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
627.6 mg
Białko
31 g
Kalorie
1573.3 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 godz. 35 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 godz. 40 min
Chicken pizzaiola
50 min
Green Papaya Fish Soup
2 godz. 15 min
Barbecued Mexican street corn
Brak ocen
Salmon niçoise salad
35 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min