Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g red onion
- 1060 g water
- 60 g white wine
- 20 g pure maple syrup
- 60 g dried cranberries
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g farro (unroasted - see Tips)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 stalks celery, cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 apples, cored and cut into quarters (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 10 g sherry vinegar (see Tips)
- 10 g lemon juice
- 15 g Dijon mustard
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- 80 g goats cheese, crumbled (see Tips)
- hemp seeds, for sprinkling (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1085 kJ / 258.3 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 616.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hoisin tofu with brown rice
50 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Asian cucumber salad
10 Min
Rainbow bowl
1h 20min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Tuna poke bowl
1 Std.