Urządzenia i Akcesoria
Sicilian prawn salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
red wine vinegar to taste30 - 40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic clove (opcjonalnie)½
-
40 g freshly squeezed lemon juicefreshly squeezed lime juice40 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
water300 g
-
peeled, large raw prawns deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)500 g
-
1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm)limes cut into thin slices (2-3 mm)1 - 2
-
fennel cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
cherry tomato cut into halves400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
785 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon niçoise salad
35 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Spiced coriander prawns
25 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min