Urządzenia i Akcesoria
Sicilian prawn salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
red wine vinegar to taste30 - 40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic clove (opcjonalnie)½
-
40 g freshly squeezed lemon juicefreshly squeezed lime juice40 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
water300 g
-
peeled, large raw prawns deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)500 g
-
1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm)limes cut into thin slices (2-3 mm)1 - 2
-
fennel cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
cherry tomato cut into halves400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
785 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 godz.
Chorizo and squid stew (TM5)
5 godz. 30 min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 godz. 15 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Spiced lamb roast
29 godz. 50 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Citrus seafood salad
1 godz.
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Asian-style mussels
30 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min