Urządzenia i Akcesoria
Smoked prawn kebabs with avocado whip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
avocado (ripe), flesh only1
-
cream cheese softened150 g
-
mayonnaise (see Tips)2 tbsp
-
lime juice1 tbsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
peeled raw prawns tails intact20 - 30
-
olive oil for drizzling
-
Sriracha sauce to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
452.7 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
1283.7 kJ /
305.7 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oysters Kilpatrick
15 min
Buffalo chicken wings
45 min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24 godz. 25 min
Tortellini soup
20 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min
Fresh tomato tart
40 min
Curried chicken salad wraps
50 min
Prosciutto and basil egg cups
40 min
Mini pad Thai frittatas
40 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min