Smoked prawn kebabs with avocado whip

Smoked prawn kebabs with avocado whip

3.9 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • avocado (ripe), flesh only
    1
  • cream cheese softened
    150 g
  • mayonnaise (see Tips)
    2 tbsp
  • lime juice
    1 tbsp
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • peeled raw prawns tails intact
    20 - 30
  • olive oil for drizzling
  • Sriracha sauce to serve (see Tips)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 452.7 mg
Białko 19.1 g
Kalorie 1283.7 kJ / 305.7 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...