Urządzenia i Akcesoria
Smoked prawn kebabs with avocado whip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
avocado (ripe), flesh only1
-
cream cheese softened150 g
-
mayonnaise (see Tips)2 tbsp
-
lime juice1 tbsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
peeled raw prawns tails intact20 - 30
-
olive oil for drizzling
-
Sriracha sauce to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
452.7 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
1283.7 kJ /
305.7 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic prawns
25 min
Steamed prawns or scallops
20 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Prawn and mushroom crepes
50 min