Urządzenia i Akcesoria
Smoked prawn kebabs with avocado whip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
avocado (ripe), flesh only1
-
cream cheese softened150 g
-
mayonnaise (see Tips)2 tbsp
-
lime juice1 tbsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
peeled raw prawns tails intact20 - 30
-
olive oil for drizzling
-
Sriracha sauce to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
452.7 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
1283.7 kJ /
305.7 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 godz. 5 min
BBQ chicken winglets
1 godz. 15 min
Texas-style lovely legs
4 godz.
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Lime and chilli corn
40 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min