Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- ½ tsp salt
- 2 tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters
- 1 tsp lemon juice
Crab Filling
- 10 sprigs coriander (roots, stalks and leaves)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves
- 1 pinch ground cumin
- 300 - 400 g cooked crab meat
- 8 sheets filo pastry
- oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 719.1 kJ / 171 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Fish with ginger lime sauce
35 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
White fish wrapped in banana leaves
2 godz. 20 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20 min
Veal pizzaiola
40 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Thai-style fish cakes
30 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
BBQ chicken winglets
1h 15min