
Urządzenia i Akcesoria
Crab briks
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Salsa
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh red chilli trimmed, cut into halves and deseeded1
-
salt½ tsp
-
tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters2
-
lemon juice1 tsp
Crab Filling
-
coriander (roots, stalks and leaves)10 sprigs
-
grated lemon zest1 tsp
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves1
-
ground cumin1 pinch
-
cooked crab meat300 - 400 g
-
filo pastry8 sheets
-
oil for frying
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
171 kcal /
719.1 kJ
Białko
8.2 g
Tłuszcz
10.9 g
Węglowodany
9.7 g
Błonnik
1.4 g