Urządzenia i Akcesoria
Crab briks
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Salsa
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh red chilli trimmed, cut into halves and deseeded1
-
salt½ tsp
-
tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters2
-
lemon juice1 tsp
Crab Filling
-
coriander (roots, stalks and leaves)10 sprigs
-
grated lemon zest1 tsp
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves1
-
ground cumin1 pinch
-
cooked crab meat300 - 400 g
-
filo pastry8 sheets
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
8.2 g
Kalorie
719.1 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork pies
2 godz. 20 min
Wasabi devilled eggs
25 min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 godz. 15 min
Hornazo
Brak ocen
Cheat's cauliflower fried rice
35 min
Goan prawn curry
25 min
Tamarind paste
45 min
Kaffir lime granita
40 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 godz. 20 min
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min
Apple and cucumber relish
10 min
Mango and turmeric sorbet
10 min